2021-12-26 08:21:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Karácsony második napja számodra egyben a béke napja is

Napi horoszkóp december 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Karácsony második napja még sok vendégeskedést jelenthet, de remélhetőleg készülnöd már nem kell olyan sokat, mint az előző napokban. Picit kezd is eleged lenni a hajcihőből, az alkalmazkodásból. A formaságokat, az elvárásokat nem igazán kedveled, a zajos és vidám társaságot viszont annál inkább. Remélhetően jó kedvű, humoros rokonság vesz körbe vasárnap is.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A meghitt ünnepi hangulat karácsony másnapján is kitart: te remek házigazda vagy, ha vendégeket fogadsz, egészen biztosan kiteszel magadért. Egy barátnak nagy szüksége lehet rád: ne feledkezz meg róla sem! Hívd meg magadhoz, ha az illető magányos, de legalább egy telefonhívást engedj meg.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Neked valahogy a pihenés során, a semmittevésben születnek a legjobb, legtermékenyebb gondolataid. Vasárnap is sziporkázol, szuper, meglepő ötleteid támadnak! Érdemes ezeket megbeszélni néhány józan gondolkodású ismerőssel, rokonnal, baráttal, mert ők is hozzátehetnek okos javaslatokat a megvalósításhoz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Karácsony második napja számodra egyben a béke napja is: ha volt valaki, akivel kapcsolatban haragos érzéseid lennének, ideje ezeket elengedni. Még jobb (ha rá tudod szánni magad), ha fel is hívod telefonon az illetőt. A békülés a te lelkedben is rendet teremt.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A karácsony nemcsak vidám pillanatokat, hanem pici szomorúságot is hozhat, főleg, ha vannak olyan szeretteid, akikkel már nem ünnepelhetsz együtt. Engedd felszínre törni ezeket az érzéseket, gondolatokat, és oszd meg őket valakivel. Meglátod, szinte azonnal megkönnyebbülsz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Karácsony második napjára kezded magad kipihenni, melynek köszönhetően előtérbe kerül a természeted gyengéd, kedves, törődő oldala. Mindenkihez lesz vasárnap egy-két kedves szavad, gesztusod, szinte sugárzod magadból a boldogságot, a szeretetet.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te imádod a karácsony hangulatát, a fényeket, illatokat. Vasárnap is nagyon boldogan ébredsz. Délelőtt valaki felbosszanthat a tapintatlanságával, rámenős erőszakosságával, amit te ki nem állhatsz. Engedd el, ne idegeskedj mások miatt fölöslegesen, inkább figyelj arra, amit neked a legfontosabb!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Karácsony másnapján ismét közel kerültök egymáshoz a pároddal. Az elmúlt időszak rohanásában már szinte csak megszokás szerűen működtettétek a kapcsolatot, de mostanra végre sikerül lelassulni, és ismét átélni a csodát, amit a szerelem jelent kettőtöknek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vasárnap valahogy gondolkodóbb, csendesebb vagy a szokásosnál. Ha szerencséd van, akkor a hangulatodhoz illő, elmélyült beszélgetéseket folytathatsz a többiekkel. A formális, közhelyek csevejek halálosan untatnak. Ha mégis ebben lenne részed, még mindig örülhetsz a finom karácsonyi ételeknek.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valószínűleg rokonlátogatás a program vasárnapra, és te, mint mindig, ezen a napon is természetesen pontosan és időben elkészülsz, érkezel. A másik pontatlansága viszont nagyon felbosszanthat. Próbálj meg engedékenyebb lenni, akkor is, ha igazad van. Ez mégis csak ünnep, nem feltétlenül kell mindenben óramű pontosnak lenni...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elképzelhető, hogy valaki nem díjazza az extravagáns ajándékodat, de azért nem húzza fel az orrát. Az, hogy nem mindenki értékeli a humorodat, még nem jelent, hogy a te készülékedben van a hiba... Nevessetek egy jót, ez a legfontosabb.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Eszedbe se jusson egyedül belevágni az újabb sütés-főzésbe, pakolásba, rendrakásba! Kérd meg a párodat, hogy segítsen. Tegyetek be valamilyen vidám karácsonyi zenét, és csináljatok meg szépen mindent együtt. Az együttlét a lényeg karácsony másnapján is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: